به گزارش وقایع دورود مراسم کلنگ زنی کارخانه تولید و بسته بندی فرآورده های لبنی بخش خصوصی در شهرک صنعتی این شهرستان برگزار گردید.
دکتر محسن اکبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان در حاشیه این مراسم بیان داشت : شیر و فرآورده های آن یکی از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده جیره غذایی انسان است و ارزش غذایی بالایی دارد و توسعه صنایع لبنی می تواند با ایجاد تنوع محصولات منجر به افزایش مصرف فرآورده های لبنی شود.
دکتر اکبری در خصوص مشخصات این طرح بیان داشت: این پروژه در زمینی به وسعت ۲۴۱۵ متر مربع با زیر بنای ۸۰۰ متر مربع، با سرمایه ۸ میلیارد تومان اشتغالزایی ۱۵ نفر امروز کلنگ زنی شد.
وی تصریح کرد: در این کارخانه انواع پنیر به میزان ۵۰ تن در سال، دوغ پاستوریزه بدون گاز ۵۰ تن درسال، پنیر پیتزا ۱۰۰ تن و انواع خامه ۵۰ تن در سال تولید و به بازار عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/












