• امروز : شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 27 December - 2025
وقایع گزارش می دهد:

کیفیت پایین نان، مردم دورود را به تنگ آورده است

  • کد خبر : 5575
  • 09 آبان 1403 - 10:06
کیفیت پایین نان، مردم دورود را به تنگ آورده است
‌پخت نان بی کیفیت و نبود نظارت بر پخت نان نانوایی ها از چالش های فرا روی مردم دورود است.

به گزارش خبرگزاری وقایع_ دورود، پخت نان بی کیفیت از مشکلاتی جدی نانوایی ها در دورود است.

اینکه گاهی نان خمیر باشد یا خشک و یا نان امروز را فردا نتوان مصرف کرد یکی از مشکلاتی بوده که داد مردم را نسبت به کیفیت نان درآورده است و موجب گلایمندی مردم شده است.

 کیفیت پایین نان و نبود عزم جدی برای ارتقای کیفیت نان موجب شده است، بخش عمده ای از نام تولیدی روزانه  روانه نان خشکی‌ها شود.

برخی نانوایان از گرانی اجاره بهای ملک می نالند و در جواب چرایی بی کیفیت نان به عنوان بهانه ای تاثیر گذار برای بی کیفیتی نان اعلام می کنند، برخی هم مشکلات اقتصادی و به صرفه نبودن را بهانه ای برای سرکوب کردن مطالبات مردمی می دانند.

آنچه مسلم است این است که نبود نظارت مستمر و جریمه ای باز دارنده مهم تین عامل بی توجهی  به مطالبه مردمی در پخت نام باکیفیت است.

 از طرفی لازم است تدبیری جدی برای ارائه آموزش‌های لازم در راستای افزایش کیفیت نان برای نانوایان و آموزش نیروهای مجرب بامهارت فنی بالا اندیشیده شود.

نان پخت شده نه وزن مناسبی دارد و نه کیفیت مناسب

دیناروند شهروند دورودی با انتقاد از بی کیفتی نان در این شهرستان، گفت: از مسئولان این حوزه درخواست داریم به کیفیت نان تولیدی در نانوایی های رسیدگی کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه بدترین نان تحویل مشتری می‌شود که با چشم هم می‌توان دید که نه چانه آن وزن مناسبی دارد و نه کیفیت آن مناسب است.

کیفیت آرد نانوایی باید بررسی شود

سالاروند دیگر شهروند دووردی با اشاره به کیفیت پایین نان در این شهرستان، گفت: نبود کادر آموزش دیده و یا کیفیت بد آرد مشکل نانوایی شهرستان دورود است.

وی با بیان اینکه گندم استان لرستان و شهرستان دورود از نوع باکیفیت است، افزود: باید با همکاری مسئولان و نظارت بیشتر مشکل بی کیفیتی نان در دورود بررسی شود.

این شهروند دورودی با بیان اینکه نانوایی ها دیگر مانند سابق کار نمی کنند، خاطرنشان کرد: نظارت بیشتر و اعمال جرایم برای پیشگیری از تخلفات ضروری است.

احمدی دیگر شهروند دورودی با بیان اینکه کیفت نانوانایی های شهرستان دورود نان بی کیفیت به مردم تحویل می دهند، اظهار داشت: انتظار می رود مسئولان این مشکل بررسی کنند و مشکلات موجود رفع شده و نان بهتری به دست مردم برسد.

وی افزود: برگزاری دوره های آموزشی، توجه به مشکلات و دغدغه های نانوایان و نظارت بیشتر برای ارتقای کیفیت نان دراین شهرستان ضروری است.

مشکلات و دغدغه های مردم گواه این واقعیت است که از مهم ترین راهکارهای ارتقای کیفیت نان، برگزاری دوره های آموزشی و موفقیت نانوایان در دریافت کارت مهارت باید مورد توجه قرار گیرد.

همچنین در کنارتشدید نظارت برنانوانی ها و اعمال برنامه های بازدارنده و تنبیهی توجه به برنامه های تشویقی مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد، تا انگیزه خوبی هم برای سایر نانوایی‌های استان برای ارتقای کیفیت نان ایجاد شود.

لینک کوتاه : https://vaghayedoroud.ir/?p=5575

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.